Visit our social media channels

Skip to main content

Mennyibe fog kerülni?

A mosoly növelheti önbizalmát, magabiztosságát és boldogabbnak érezheti magát tőle

Ha jobban belegondol, mosolyának javítása jóval nagyobb távlatokat nyit, mint csupán a kozmetikai összkép fejlesztése. Itt arról van szó, hogy ezzel tesz valamit önmagáért – így még inkább önmaga lehet.

Tisztában vagyunk azonban azzal is, hogy az ár nagyon fontos tényező a döntéshozatal során. Az összes típusú fogszabályozási kezeléshez hasonlóan az Invisalign kezeléssel járó költség is az egyedi esettől függ, tehát a kiegyenesítést igénylő probléma összetettségétől és a szükséges kezelési időtartamtól. Ez azt jelenti, hogy addig nem kap pontos költséget, amíg el nem látogat Invisalign terméket biztosító szakemberhez.

Általános szabály, hogy a költségek a hagyományos rögzített fogszabályozóhoz hasonlók. Noha kizárólag az Invisalign terméket biztosító szakember tudja pontosan meghatározni az egyéni költséget, az Invisalign kezelés ára rendszerint 970000 és 1700000 forint között mozog. Ha azonban csupán kisebb fogmozgatás szükséges, a kiindulási ár akár 580000 forint körüli összeg is lehet.

Az Invisalign kezelésre vonatkozó árajánlatért forduljon az Önhöz legközelebb lévő, Invisalign terméket biztosító szakemberhez, és kérjen időpontot egy első konzultációra.

Find out more...

Készen áll arra, hogy megtegye a következő lépést? Keressen Invisalign terméket biztosító helyi szakembert.
Kérdése van? Tekintse meg az Invisalign termékekkel kapcsolatos GYIK oldalakat.

Információcsomag letöltése

Információcsomag letöltése Ingyenes információcsomag igénylése

Mosolyokkal kapcsolatos beszámolók

Mosolyokkal kapcsolatos beszámolók Videók megtekintése