Visit our social media channels

Skip to main content

A kezelés folyamata

A kifejezetten Önre szabott Invisalign kezelési terv

Mielőtt kezelési tervet lehetne létrehozni, az Invisalign terméket biztosító szakember lenyomatot vesz a fogairól annak ellenőrzésére, hogy használható-e az Invisalign rendszer a fogsorának kiegyenesítéséhez. A megerősítést követően részletes kezelési tervet dolgoznak ki a virtuális 3D kezelési tervünk, a ClinCheck® használatával. A ClinCheck megjeleníti azon mozgások sorozatát, melyeken előre láthatólag végig fognak haladni a fogai a kezelés során, így már a kezelés megkezdése előtt láthatja, hogy várhatóan hogyan fog kinézni a fogsora az Invisalign kezelés végeztével.

Mosolyogjon bátran

Az Invisalign kezelés megkezdésekor kéthetes időszakonként fogja cserélni a személyre szabottan Önnek készült fogszabályozó-készleteket. Amint egymás után lecseréli a fogszabályozókat, fogai apró lépésekben, fokozatosan mozdulnak el az előjelzett végleges helyzetükbe.

Ebben az időszakban alkalmanként kontrollvizsgálatra kell mennie az Invisalign terméket biztosító szakemberhez, hogy nyomon tudják követni az előmenetelt, illetve biztosíthassák, hogy továbbra is kényelmes legyen az Ön számára a kezelés.

Arra tervezték, hogy illeszkedjen az életstílusához

A teljes kezelés időtartama az egyes kiegyenesítési problémák összetettségének függvényében, egyénenként változó. Fontos, hogy konzultáljon az Invisalign terméket biztosító szakemberrel annak megítéléséhez, hogy az Invisalign hogyan alkalmazható a legjobban az Ön helyzetében és egyéni céljai megvalósításához, illetve egyeztessék a legmegfelelőbb kezelési irányt.

Ahhoz, hogy megtudhassa, hogyan érheti el álmai mosolyát az Invisalign segítségével, kérjen időpontot egy Invisalign terméket biztosító, Önhöz közel lévő szakembertől még ma.

Egy mosoly mindent megváltoztat

Egy mosoly
mindent megváltoztat Tudja meg, hogyan működik az Invisalign

Beválhat Önnél az Invisalign?

Beválhat Önnél az Invisalign? Tudjon meg többet

Fedezze fel a különbséget

Fedezze fel a különbséget Hasonlítsa össze egyéb kezelésekkel