Visit our social media channels

Skip to main content

Kezelések összehasonlítása

Tisztán látható a különbség

Amikor döntenie kell a fogsorának kiegyenesítését célzó legjobb kezelés mellett, nem lehet kérdés, hogy az Invisalign termékeit választja. Egyedül az Invisalign kínálja azt a szintű újítást, klinikai felméréseket és technológiát, amely pontosan képes szabályozni a fogsor kiegyenesítési folyamatát. A rögzített fogszabályozók és a többi, átlátszó fogszabályozót kínáló megoldás egyszerűen nem tudja ezzel felvenni a versenyt. Íme itt van az ok:

Folyamatos innováció

Az Invisalign eltér a hagyományos fogsor-kiegyenesítési kezelési módoktól. Az általunk felfedezett és folyamatosan továbbfejlesztett innovatív technológia segítségével az Invisalign az átlátszó, kivehető fogszabályozók sorozatával egyenesíti ki a fogakat apránként. A rögzített fogszabályozókkal ellentétben mindehhez nincs szükség drótokra és keretekre. Ez azt jelenti, hogy a kezelésben nem alkalmaznak fémet, a fogszabályozók pedig viseléskor szinte láthatatlanok.

Igény szerinti használat

A rögzített fogszabályozókat kizárólag képzett szakember tudja eltávolítani – ez hátráltatja a fogak és a fogíny hatékony tisztítását, és a kényelmesen elfogyasztható ételek körét is szűkítheti.

Mivel az Invisalign fogszabályozók a kezelés során bármikor kivehetők, Ön bármit ehet, fenntarthatja a megfelelő szájhigiéniát, illetve kiveheti a fogszabályozóit különleges alkalmakra, például esküvő vagy fontos értekezlet esetén. A kezelés nem befolyásolja az életstílusát.

Lehet egy mosollyal több?

Bármilyen célt is tűzzön ki a kezelési terv, az Invisalign terméket biztosító szakember minden esetben egyértelműen meghatározott kezelési tervet ad Önnek. Azt is megmutatják Önnek, hogy valószínűleg milyen lesz majd a fogsora a kezelés időtartama során, illetve a kezelés végeztével. Mindezt a ClinCheck, a virtuális 3D kezelési tervünk teszi lehetővé.

A ClinCheck megjeleníti a mozgatások sorozatát, melyeken a terv szerint a fogai átesnek majd a kezelés során. Ennek köszönhetően láthatja, hogy várhatóan milyen lesz majd a fogsora a kezelés végeztével, és a kezelés során nyomon követheti a változásokat.

Egy mosoly mindent megváltoztat

Egy mosoly
mindent megváltoztat Tudja meg, hogyan működik az Invisalign

Beválhat Önnél az Invisalign?

Beválhat Önnél az Invisalign? Tudjon meg többet

Egyszerű lépés az új mosoly felé

Egyszerű lépés az új mosoly felé Az Invisalign kezelés folyamatának megtekintése