Visit our social media channels

Skip to main content

Invisalign tinédzserek számára

Az Invisalign a kezelések széles palettáját kínálja tinédzserek számára. Az Invisalign hatalmas előnye, hogy esztétikusabb, rugalmasabb megoldást kínál a tinédzserek magabiztos, új mosolyának létrehozására. Az Invisalign fogszabályozók kényelmesek, kivehetők és szinte láthatatlanok, így a tinédzserek továbbra is élvezhetik az életet a fém keretekhez és drótokhoz rendszerint kapcsolódó korlátozások, irritáció és félénkség nélkül.

Az Invisalign fogszabályozók kivehetők, így a tinédzserek a fogmosást és a fogselyem használatát a szokott módon végezhetik.

Milyen lehetőségei vannak a tinédzsereknek?

Az Invisalign számos kezelési lehetőséget kínál a tinédzsereknek a fogak fejlődésétől függően.

Egyes tinédzserek esetében ugyanazt az Invisalign-kezelést kell alkalmazni, mint a felnőtt páciensek esetében. A fiatalabb tinédzserek, illetve akiknél a felnőttkori fogak még nem nőttek ki, a kifejezetten tinédzsereknek tervezett Invisalign Teen eszközzel kezelhetők. Az Invisalign terméket biztosító orvosa fogja meghatározni, hogy az Ön egyedi igényeinek és a fogai állapotának melyik kezelés felel meg leginkább.

Miért érdemes az Invisalign Teen mellett dönteni?

Az Invisalign Teen eszközt tinédzserek, szülők és vezető fogorvosok bevonásával fejlesztették ki, akik tisztában vannak a tinédzser páciensek aktív életstílusával és egyedi kezelési igényeivel.

Az Invisalign Teen fogszabályozókat ugyanazzal az Invisalign technológiával készítjük, mint az Invisalign fogszabályozókat, így azok a fogakat fokozatosan, fémhuzalok nélkül mozgatják.

De mivel a tinédzserek (és a szájuk) folyamatos mozgásban van, néhány speciális szolgáltatást is bevezettünk:

  • A viselésjelző kék színről fokozatosan halványodva jelzi az Invisalign terméket biztosító orvosnak, Önnek és a tinédzsernek a használat fokát.
  • Speciális szolgáltatások segítenek kompenzálni a szemfogak, a második premoláris és a második moláris fogak kinövését.
  • Ingyenesen hat darab cserefogszabályozót biztosítunk elvesztés esetére.

Az Invisalign tinédzserek számára nyújtott további szolgáltatásairól érdeklődjön az Invisalign terméket biztosító orvosánál, aki kiválasztja az Önnek leginkább megfelelő kezelést.

Find out more...

Készen áll arra, hogy megtegye a következő lépést? Keressen Invisalign terméket biztosító helyi szakembert.
Kérdése van? Tekintse meg az Invisalign termékekkel kapcsolatos GYIK oldalakat.

Beválhat Önnél az Invisalign?

Beválhat Önnél az Invisalign? Tudjon meg többet

Mosolyokkal kapcsolatos beszámolók

Mosolyokkal kapcsolatos beszámolók Videók megtekintése