Visit our social media channels

Skip to main content

Az eredmények

Az Invisalign világszerte már 5 millió embert kezelt. Ez több, mint 5 millió különféle Invisalign sikertörténetet jelent. Íme ezek közül néhány.

Készen áll arra, hogy megkezdje sikertörténete első fejezetét? Keressen Invisalign terméket biztosító szakembert a lakóhelyéhez közel.

Mikala története

Mikala története

Az egyik fogam nagyon kiállt, ami teljesen rányomta a bélyegét a közérzetemre. Mindig a fejemben járt, amikor valakivel szemtől szemben beszélgettem, vagy ha fényképek készültek rólam – szörnyen éreztem magam, és rendbe akartam tetetni. Viszont úgy éreztem, már túl idős vagyok a fém fogszabályzókhoz.

Azért esett a választásom az Invisalignra, mert a fogszabályzói átlátszóak. Senki sem vette észre, hogy hordom őket, és az is tetszett, hogy kivehettem, amikor enni akartam. A kezelés során küldtem képeket a barátaimnak, ők pedig meglepődve látták, hogyan változtak a fogaim, és milyen jól néztek ki.

"Bárcsak évekkel ezelőtt rászántam volna magam."

A kezelés az első pillanattól az utolsóig önbizalmat adott. Bárcsak évekkel ezelőtt rászántam volna magam. Az emberekben sokszor nem tudatosul, milyen fontos is a mosolyuk. Az Invisalign óriási hatással volt az életemre: magabiztosan mosolygok, jobban festek a fényképeken – már nem szorongok folyton a fogaim miatt. Az eredmény minden vágyamat beváltotta.

Vincent története

Vincent története

Gondjaim voltak a mosolyommal. A fogaim néhol fedték egymást, ami elkeserített. Mégsem tudtam elképzelni, hogy fogszabályzóm legyen.  Elmentem egy  fogszabályozó szakorvoshoz, aki az Invisalignt ajánlotta. Azonnal megörültem annak, hogy a fogszabályzók átlátszóak voltak, és hogy mennyire könnyű is volt használni és kivenni őket.

Néhányan ugyan észrevették, hogy fogszabályzót hordok, de pusztán azért, mert sokkal többet mosolyogtam. Mások nem is figyeltek fel rá, amíg el nem mondtam nekik a kezelés végén. Evés előtt ki lehet őket venni, így nincsen gond az ételekkel sem. Ha pedig egy tárgyalásra menne és fogszabályozó nélkül szeretne mosolyogni, azt is megteheti.

"Teljes mértékben elégedett vagyok, és bárkinek jó szívvel ajánlanám az Invisalignt."

Teljes mértékben elégedett vagyok, és bárkinek jó szívvel ajánlanám az Invisalignt. Magabiztosabb vagyok, gyakrabban járok társaságba, és sokkal többet mosolygok. Egy mosoly tényleg megváltoztathatja az ember életét.

Kirsty története

Kirsty története

Szerettem volna rendbe tenni a fogaimat. Nem tetszett, hogy ferdén álltak, és egymásra torlódtak. Emiatt nem is tetszett a mosolyom.

Mivel már nem tizenéves voltam, a fém fogszabályzóknál diszkrétebb megoldásra vágytam. Nem akartam még több figyelmet vonni a fogaimra. Az Invisalignnak köszönhetően az emberek észre sem vették, hogy fogszabályzót hordok, amíg fel nem figyeltek arra, hogy a fogaim rendeződni kezdtek. A fogszabályzók felhelyezése után örültem mennyire könnyű betenni és kivenni őket, és hogy nem kellett folyton fogorvoshoz járnom. Teljesen illeszkedett az életstílusomhoz.

"Az Invisalign kezelés drámaian megnövelte az önbizalmam."

Az Invisalign kezelés drámaian megnövelte az önbizalmam. Mindig is vidám, pezsgő egyéniség voltam, de igyekeztem rejtegetni a fogaim. Most már imádok mosolyogni. Határozottan ajánlanám másoknak is. Bárcsak korábban belevágtam volna.

Khadija története

Khadija története

Komplexusom alakult ki a fogaim miatt. Kiálló elülső fogaim voltak, az állkapcsom pedig túl kicsi volt, tehát utáltam mosolyogni. Több kezelési lehetőségnek is utánanéztem, és úgy döntöttem, hogy az Invisalign a számomra tökéletes megoldás. Mivel a fogszabályozók szinte észrevehetetlenek, nyugodtan élhettem tovább az életem anélkül, hogy külön odafigyeltem volna mások reakcióira – mások ugyanis egyszerűen nem is tudtak arról, hogy fogszabályozót viselek.

"Visszakaptam a mosolyom"

A kezelés elejétől végéig 18 hónapig tartott. Minden nap viseltem a fogszabályozókat, kivéve az étkezések és az ivás időtartamát. Ez az Invisalign egyik legjobb vetülete: illeszkedik az ember életébe. A kezelésnek köszönhetően most sokkal magabiztosabbnak érzem magam. Egyszerűen fogalmazva visszakaptam a valódi mosolyom.