Visit our social media channels

Skip to main content

Felelősséget kizáró nyilatkozat

Az „Invisalign terméket biztosító szakember keresése” funkcióban listázott Invisalign terméket biztosító szakemberek engedéllyel rendelkező fogszabályozó szakorvosok és fogorvosok, akik nem állnak az Align Technology alkalmazásában, hanem független orvosi tanácsot és szolgáltatásokat biztosítanak. Az „Invisalign terméket biztosító szakember keresése” funkció csupán egy olyan eszköz, melynek segítségével könnyebben találhat Invisalign terméket biztosító igény szerinti szakembert, akitől időpontot kérhet az Invisalign kezelésre vonatkozó első konzultációhoz. Önállóan kell megítélnie, hogy az Invisalign terméket biztosító adott szakember a legmegfelelőbb-e Önnek. Az Align Technology nem garantálja, illetve nem szavatolja semmilyen kifejezett kezelési eredmény elérését, illetve azt sem, hogy Ön alkalmas jelölt lesz az Invisalign kezelésre. Kizárólag az Invisalign terméket biztosító szakember tudja meghatározni, hogy Ön alkalmas-e az Invisalign kezelésre és kezelési opciókra.

Az „Invisalign terméket biztosító szakember keresése” funkcióban listázott összes szakember elvégezte az Align Technology által kínált tanfolyamot, amely előfeltétele annak, hogy kezelni kezdhesse pácienseit az Invisalign rendszerrel. Az Invisalign minősítések (pl. Platinum Elite (PE), Platinum (P)) elsősorban az Invisalign terméket biztosító szakember által benyújtott vagy benyújtani tervezett, végrehajtott Invisalign kezelések relatív számán alapulnak. Az Invisalign terméket biztosító szakember státusz és az Invisalign minősítések nem minősülnek az Ön országában működő, vonatkozó fogorvosi egyesületek által elismert szakterületeknek.

Az Invisalign terméket biztosító szakemberek keresési eredményekben megjelenő sorrendje elsősorban az általuk benyújtott vagy benyújtani tervezett, végrehajtott Invisalign kezelések relatív számán alapul. Az Invisalign terméket biztosító szakemberek listája nem teljes; előfordulhat, hogy vannak az Invisalign által képzett más szakemberek is az Ön környékén.